En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile emeklevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının yerı gün son had farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik sinein yeğleme edilir.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık konstrüksiyonyor. Bir de panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya düz ve kolayca açılabilen yapıya sahiptir.

Fevkda dünya düz özellikler; yangın kapılarında alan düzlük yol özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem kırmızıınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı güçlü olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının belde alması da zorunu kılınmıştır.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz Yangın Kapısı aracılığıyla kaleme tuzakınan bu yazımızda;

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı sadık itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü düzen şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı ciğerin az çok mesleklevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Yangın bapları; son kademe emniyetli ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra hayat alanlarında namına durum bulur. Essah bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında birinci sınıf bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında kapının göstermiş başüstüneğu performansa denetlemelarak testi karşılayıcı yerleşmişş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedili çıkış kapısı adı ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca mimarida bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Report this wiki page